Fetish

Shibari Bondage Reb 10 m

Pinterest LinkedIn Tumblr

Shibari Bondage Reb er som skabt til at binde eller blive bundet med. Det er et rundt reb, og det er blødt, selvom det fikserer perfekt. Det er hele 10 meter langt, hvilket giver mange muligheder for forskellige bindeteknikker.

Er du nybegynder i bondage-kunsten, så er Shibari Bondage Reb lige noget for dig. Det er fremstillet af ren bomuld, så det er blødt og behageligt mod huden og snærer ikke eller efterlader mærker. Selvom det måske hjemme kan være ophidsende at se mærkerne efter rebet og derved mindes og måske igen blive ophidset, så er det altså ikke særlig ophidsende at se undrende blikke fra de andre i svømmehallens omklædningsrum, når de får øje på dine misfarvninger. Så ingen mærker med Shibari rebet her.

Japansk efter alle kunstens regler

Shibari er japansk og betyder ”at binde”. Altså i ordenes smukkeste forstand. Det skal være æstetisk. Der er mange måder at binde på – fra den helt blide og sensuelle til den hårde, hvor legen også kan indebære smerte og underkastelse – det er dér hvor alle bogstaverne i forkortelsen BDSM kommer i spil.

Men som nævnt er dette reb altså opkaldt efter den milde og æstetiske bindekunst. Det betyder dog blot, at det er perfekt også til jer, der er helt nye i forhold til det med at binde og blive bundet. Det betyder dog ikke, at rebet ikke kan bruges til Kinbaku, som er japansk for ”at binde stramt”. Så kast jer bare ud i de vilde lege.

Køb eller læs mere om Bondage reb her

Hvordan binder man med Shibari Bondage Reb?

Som nævnt er der mange måder at bruge Shibari Bondage rebet på. I kan gøre, som I synes, eller i kan prøve at søge på nettet, hvor der findes adskillelige vejledninger, hvis I går all in.

Ligegyldigt hvad I vælger – eller hvad din partner vælger – så er formålet at fremhæve visse kropsdele og at fiksere den, der bliver bundet, så den, der har magten, har fri adgang, til hvad man nu måtte ønske at have fri adgang til.

Når I bliver mere erfarne og mere hooked, kan det være en god idé at bruge mere end ét reb eller at bruge andre BDSM-remedier, så legen virkelig kan udvikle sig.

Jeg og min kæreste har længe været fascineret af BDSM – mest bondagedelen – fordi jeg synes, det er vanvittigt ophidsende at give mig i min partners vold og overlade min lidenskab til ham, og fordi han gerne vil have den magt. Vi har prøvet mange forskellige slags ”bindemidler”, som tørklæder, slips, livremme og tørresnor – de to sidstnævnte kan ikke anbefales, de snærer. Men sådanne remedier har den uheldige egenskab enten ikke at kunne bindes stramt nok eller at efterlade mærker. Men nu har vi prøvet Shibari Bondage Reb, og det fungerer helt efter hensigten. Det kan bindes stramt, det snærer ikke, og det kan tåle at blive brugt. Så tager du jeres BDSM-lege seriøst, så er Shibari Bondage-rebet det, du skal købe.

Alle detaljerne om Shibari Bondage Reb

Et bondagereb er jo ikke bare et bondagereb, så herunder finder du detaljerne om Shibari-rebet.

Materiale: 100 % bomuld
Længde: 10 m
Diameter: 7 mm

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.