Fetish

Fantasy C-Ringz Cock Blocker Silikone Kyskhedsbælte

Pinterest LinkedIn Tumblr

Tænder du på dominans og underkastelse, hvor du er den underdanige part, så bør dette Fanasy C-Ringz Cock Blocker Silikone Kyskhedsbælte stå øverst på din ønskeliste. Og din partner vil med garanti også nyde at se dig med det på.

Dette kyskhedsbælte har et sexet og maskulint design. Det er helt lukket og forhindrer dig således i at få rejsning. Det er din partner, der bestemmer, for hængelåsen forhindrer dig selv i at tage penisburet af.

Hængelåse med og uden nøgle

Der er 4 hængelåse med – en i metal med nøgle og tre i plastik. Låsen sættes på stålringen, der er sat omkring roden på din penis, så dine kugler er fikseret, men tilgængelige mellem ring og penisbur.

Fantasy C-Ringz Cock Blocker er fremstillet af materialer af høj kvalitet

Penisburet er lavet af blød og fast silikone. Det har et rudemønster ovenpå og nedenunder. Siderne er lukkede. Foran er der et hul, så du kan lade vandet uden at skulle have kyskhedsbæltet af, så det er ingen undskyldning, at du skal tisse.

Køb nu og lad legen begynde – Billigt og godt

Silikonen er åndbar, så du kan sagtens have C-Ringz Cock Blocker på i flere timer ad gangen, hvis forspillet trækker ud.

Ringen er kraftig og er fremstillet af skinnende blankt, rustfrit stål, der signalerer robusthed og styrke.

Kyskhedsbæltet er vandtæt

Fantasy C-Ringz Cock Blocker er vandtæt, så du kan have det på i baljen, og så det er nemt at rengøre efter brug.

Det er der med i pakken

Der er ingen undskyldning for ikke at gå i gang med det samme, Cock Blocker kommer inden for døren, for det hele følger med.

  • Kyskhedsbælte
  • Hængelås i metal med nøgle
  • 3 hængelåse i plastik
  • Prøve på rengøringsmiddel til Sex legetøj
  • Prøve på glidecreme

Du bliver med andre ord holdt i hånden hele vejen, fra kyskhedsbæltet skal på (glidecreme), mens legene står på (hængelåse), til de er overstået (rengøringsmidlet).

Jeg har prøvet kyskhedsbælter før, og jeg tænder ekstremt på det. Derfor blev jeg også vanvittig glad for at få lov at teste og ovenikøbet skrive om mine oplevelser med denne Fantasy C-Ringz Cock Blocker. For der er kun godt at sige om det. Et kyskhedsbælte til mænd kan have mange udformninger – nogle med et mere sexet design end andre. Og det her er et af dem med et noget mere sexet design end flertallet. For Sørensen da, hvor får man en flot karl med den på. Den sorte silikone, den blanke stålring, det kompakte og tilknappede design og det maskuline mønster er alt sammen så lækkert og sexet at se og føle på. Tilligemed er det også behageligt – så behageligt som sådan et nu skal være – at have på. Det giver nøjagtig den tilknappede og underdanige følelse, det skal.

De praktiske detaljer om Fantasy C-Ringz Cock Blocker

Herunder kan du nemt få dig et overblik over kyskhedsbæltets praktiske egenskaber

Materialer: Ftalatfri silikone og rustfrit stål
Størrelse på penisburet: Udvendig diameter: Maksimum 4,8 cm – Indvendig diameter: Minimum 4 cm – Længde: 9,5 cm
Størrelse på ringen: Fra 4,5 til 5,2 cm (kan justeres)
Afstand mellem penisbur og ring (pladsen til pungen): 3,5 cm (kan strækkes)
Vandtæt: Ja

 

 

Lisa er 38 år og har i mere end 20 år blogget og skrevet sig for Sex legetøj og erotik. Det har gjort Lisa til Ekspert på området inden for vurdering og anbefaling af Sex legetøj til både singler og par.

Ekspert i Sex legetøj

Lisa har skrevet om Sex legetøj, erotik generelt og bondage mfl. for flere danske sider i end 15 år. Lisa er Sexolog og Skribent på sider i Danmark og har skrevet mange artikler om både parforhold, brug af legetøj som par og single, samt givet gode råd til rigtig mange danskere med rod i sexlivet.

Få ekspert hjælp!

Du kan altid skrive til Lisa på hej@lovejoy.dk og få råd og vejledning om hvilke produkter der passer til dig eller jer som par.

Comments are closed.